close
Συνταγές μαγειρικής

Αποξηραμένες Ντομάτες στον ήλιο

Πιστεύω πως η λιαστή ντομάτα αντιπροσωπεύει την νοστιμιά της μεσογειακής κουζίνας.

Με πολύ λίγο κόπο μπορείτε να έχετε αποξηραμένες ντομάτες και να τις έχετε για διάφορες χρήσεις, όπως για διάφορα μαγειρευτά φαγητά, για όσπρια, πίτσες, σαλάτες, σε μακαρονάδες ακόμη και σαν ξηρούς καρπούς ή σε ότι άλλο κατεβάσει η φαντασία σας και η όρεξη σας.

Είναι ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια του μάστορα.

 

Ανδρέας

The author Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.bambakia.gr, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος τους Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακιάς Θεσσαλονίκης, για 3 χρόνια. Ασχολείται με τα κοινά και με την Βοτανολογία, ενώ ότι γράφει το έχει δοκιμάσει και ίδιος

Leave a Response